Wat zij zeggen.

Help anderen bij het kiezen van hun Form. Plan en geef ons jouw review. Wij en met ons vele anderen danken u!

 Facebook Reviews

Stéphanie Hotton
Stéphanie Hotton
2018-09-02T03:10:51+0000
De hele goede begeleiding van coach Mirte en de leuke groepsdynamiek zorgen ervoor dat sporten niet langer een opgaven is. Na 6 maanden form heb ik geen last meer van rugpijn, heb ik veel meer energie en zijn er al heel wat kilo’s af. 2x per week een uurtje tot het uiterste gaan om daarna moe maar voldaan naar huis te keren. 😁 Kortom alleen maar voordelen van het sporten bij Form !!
Steffi Abrams
Steffi Abrams
2018-06-11T18:34:09+0000
Form is sporten met een glimlach (in combinatie een puffend hoofd). Altijd een leuke vlotte bende om oefeningen mee te doen en een coach met het nodige geduld en inzicht en vooral ook oog voor iedereen! Zo voer je zeker je oefeningen juist uit om blessures of kwaaltjes te voorkomen. Ik ben fan! �
Fiene Jacquemin
Fiene Jacquemin
2018-05-08T09:20:36+0000
Als wispelturige sporter hou ik nooit lang vol. Fitness, Yoga, Hip hop, Zumba,... ik heb het allemaal geprobeerd. Niet zozeer om veel af te vallen of mijn conditie te trainen, maar om me energieker te voelen. Ik wilde sport terug leuk vinden en me zo beter in mijn vel voelen. Tot nu toe niet gelukt... Tot ik bij form. terecht kwam. Ik moet niet meer op de klok kijken tijdens het sporten, het uurtje bootcamp is zo voorbij. Een of twee keer per week. De sfeer zit altijd goed en daardoor merk je niet eens dat je een inspanning doet. De twee dagen stijf zijn achteraf neem ik er met plezier bij ;). Dankje Form. Jullie zijn nog niet van mij af!
Els Boersma
Els Boersma
2018-03-31T06:19:22+0000
Form. is gewoon top! Er hangt een superleuke sfeer en de coaches laten je een andere dimensie van sporten zien. De eerste keer in jaren dat ik met plezier opsta om af te zien!� #goform #mercimirte #topcoach
Shari Spoelders
Shari Spoelders
2018-02-11T08:27:28+0000
Wouter Torfs
Wouter Torfs
2018-01-14T17:14:20+0000
Jennifer Cnops
Jennifer Cnops
2018-01-14T17:09:53+0000
Bart Liekens
Bart Liekens
2017-12-29T15:25:27+0000
Stephanie Hermans
Stephanie Hermans
2017-11-28T13:50:25+0000
Topcoach ��
Marjon Lepage
Marjon Lepage
2017-07-05T19:12:49+0000
Hanne Van Herp
Hanne Van Herp
2017-07-04T06:54:12+0000
Mijke Hagelslag
Mijke Hagelslag
2017-06-29T16:06:07+0000
Astrid Mora
Astrid Mora
2017-06-15T10:19:51+0000
Eva Daeleman
Eva Daeleman
2017-06-13T07:26:14+0000
Als yogateacher ben ik heel bewust met mijn lichaam bezig. Dankzij de professionele begeleiding, de afwisselende training en de persoonlijke aanpak van Larissa lukt het me ook om aan kracht en energie te winnen. Wat mijn job op de mat alleen maar ten goede komt. Sinds ik train met Larissa voel ik me beter in mijn vel en een pak fitter. (soms ook stijver) Hard lachen en hard werken gaan hand in hand. Zo kan je de trainingen makkelijk volhouden en zie je snel vooruitgang. Nooit gedacht dat hemel en hel zo dicht bij elkaar lagen 😉
Katrien Van Campenhout
Katrien Van Campenhout
2017-06-12T10:52:52+0000
Super toffe groepstrainingen die sporten niet langer een opgave maken, zowel door de groepsdynamiek als door de professionele begeleiding op maat! Echt TOP!
Valerie De Meûter
Valerie De Meûter
2017-06-12T07:34:16+0000
Ik ben al vijf kilo vermagerd sinds ik mij laat coachen door Larissa, de dame achter Form. Twee trainingen per week en een aangepaste voedingsstijl zorgen ervoor dat ik me al enkele maanden veel fitter voel. Doordat de begeleiding op maat wordt aangeboden - aangepast aan mijn druk (sociaal & professioneel ) leven - heb ik ook het gevoel dat ik dit kan volhouden. Niet twijfelen!
Leonie Lansbergen
Leonie Lansbergen
2017-06-10T16:13:33+0000
Topbegeleiding en een leuke groepssfeer. Hier raak je helemaal in form van!�
Katleen Van Calsteren
Katleen Van Calsteren
2017-06-10T15:47:57+0000
Supertoffe groepstrainingen onder de motiverende leiding van Larissa! Bedankt!���
Eva Devisch
Eva Devisch
2017-06-10T09:26:43+0000
Next Reviews

 Google Reviews

Please check that this widget Google Reviews has a Google Place ID set.
Form.
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.